activiteiten Beverwijk in de spotlight!

De Winter Pubquiz Beverwijk!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Beverwijk Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Beverwijk!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Beverwijk op te lossen!

Solextour Beverwijk!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Beverwijk? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Beverwijk!


categorieën uitjes Beverwijk!

Sportieve activiteiten Beverwijk

(0)

Spelprogramma's beverwijk

(0)

Quizzen in beverwijk

(0)

Teambuilding beverwijk

(0)

Workshops beverwijk

(0)

Vrijgezellenuitjes beverwijk

(0)

Interactieve Uitjes beverwijk

(0)

Rondleidingen beverwijk

(0)

Individuele uitjes beverwijk

(0)

Bedrijfsuitje Beverwijk

Een uniek bedrijfsuitje Beverwijk beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Beverwijk voor een unieke belevenis in deze mooie stad. De stad Beverwijk is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 42.000 inwoners. Bij Beverwijk denkt men uiteraard direct aan bevers. Maar die zitten er niet! De naam Beverwijk is naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van de naam Bedevaartswijk, en langzaam veranderd naar Beverwijk. Het grote publiek kent Beverwijk met name van de Beverwijkse Bazaar (of Zwarte Markt) die hier gehuisvest is met een enorm terrein vol winkeltjes en kramen. Maar Beverwijk heeft ook een leuk oud centrum vol gezellige restaurants en cafés. Dus ook voor een gezellig dagje uit is de stad Beverwijk zeker een bezoekje waard!

Geniet van een uniek en origineel bedrijfsuitje Beverwijk met uw gezelschap!

Een origineel bedrijfsuitje Beverwijk beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Beverwijk graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsuitje Beverwijk graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Beverwijk tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw bedrijfsuitje Beverwijk op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw bedrijfsuitje Beverwijk kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Beverwijk!

Het Foute Campingfeest Beverwijk!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Beverwijk in de campingkantine!

1001 Nacht Themafeest Beverwijk!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Beverwijk!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Apres Ski Party Beverwijk!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!