0229-757080

Samen Spelen in een Band!

(0)

vanaf

36,50

p.p. excl. BTW

Samen Spelen in een Band!
 • Workshops Beverwijk

Omschrijving

Altijd al in een band willen spelen en op de grote podia van wereld uw talent tentoon willen spreiden, maar is dat nooit gelukt? Dan is deze muzikale workshop speciaal voor u. Vandaag zit u in een band en speelt u zonder enige ervaring verschillende instrumenten totdat er een echte hit te horen is! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in Beverwijk ontvangen. Hier start onze muziekdocent met een korte introductie waarna de taken verdeeld worden!

Eigen Band Beverwijk!

Zodra alle deelnemers er klaar voor zijn gaan we starten met de workshop. We beginnen met het verdelen van de rollen en het kiezen van het instrument waar u altijd al van droomde! Bent u een echte drummer, een gitarist of speelt u het liefste op de saxofoon? Samen gaan we proberen om nog tijdens deze workshop een complete pophit op te nemen. Mocht er zich nog een echte zanger of zangeres in uw groep bevinden, dan halen we deze uiteraard naar voren om de band ook met zang te ondersteunen! Halverwege de workshop is er een kleine pauze voor een (eventueel) drankje waarna u er weer volop tegen aan kunt om muziek te maken. Aan het einde van deze workshop gaat het dan echt gebeuren. Het opnemen van uw eigen plaat! Nu al een garantie van een top notering in de Nederlandse top 40!

Na afloop van dit programma ontvangt u uw zojuist opgenomen hit mee op cd. Met dit resultaat op plaat worden natuurlijk direct diverse platenmaatschappijen aangeschreven! Succes verzekert! Voor deze muzikale workshop in een eigen band Beverwijk hoeft u geen noten te kunnen lezen of enige muzikale ervaring te hebben. De workshop is mogelijk voor iedereen en samen maken we een mooi resultaat waarbij plezier gegarandeerd is. Overigens is deze workshop verder uit te breiden met een zang-, percussie- of saxofoon workshop, maar uiteraard ook met een heerlijke lunch of smaakvol diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   2.00 uur

   Prijs

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 50,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Muziek instructeur
   Workshop Samen Muziek Spelen in een Band 2 uur
   Gebruik maken van muziekinstrumenten
   Uw eigen hit met de band op cd!